onsdag 9. desember 2009

Adventskalender 2009. 15. desember

Barndommens jul.Julen er høytiden som bugner over av barndomsminner: juletrefest, juletregang og harde pakker. Gleden ved Tre nøtter til Askepott, Tante Pose og Jul i Skomakergata. Julestrømper, mandel i grøten og syv slag. Lukten av granbar, ribbe og pinnekjøtt. Engler som daler ned i skjul, nisser og ventetid. Lyden av bjelleklang, sølvgutter og julesanger. Julenek, julekuler og levende lys.

Denne boken er en nostalgisk hyllest til god, gammeldags julefeiring. Den er et visuelt gjensyn med en tid preget av forventning, og tar for seg norske juletradisjoner fra tidlig adventstid til trettende dag jul. Minnerike tidsbilder fra tiden før internett og kabel-tv stjal mye av julens oppmerksomhet.

Bla deg gjennom sider fulle av minner om jul: julehefter, julekort og lekene som toppet ønskelisten. Se pynten, les om maten og om alle de kjære og kanskje sære ritualene vi ser fram til år etter år. Barndommens jul er en frydefull kavalkade som vil få deg til å mimre og sette sanseapparatet i full sving .Se om den er ledig her.

Ingen kommentarer: