tirsdag 17. mars 2009

Påske-utstillinger

Påsken nærmer seg, og i den forbindelse har biblioteket utstillinger.Påskekrim.

Har du et problem du ikke kan hanskes med er det lurt å oppsøke Precious Ramotswe, kvinnelig detektiv og med eget byrå. Precious har kanskje ikke helt stuerene metoder, men med sin usedvanlige intuisjon klarer hun å løse oppdragene med å finne igjen bortkomne familiemedlemmer, avsløre utroskap og falske identiteter. Dette er den første boka om Precious. Det finnes 7 bøker i serien.

Vi har også en utstilling med krim og spenning for barn, samt bøker med påske som tema.

Fotball-mysteriet av Martin Widmark.
Årets viktigste fotballkamp skal spilles. Vallebylaget skal spille mot bortelaget fra Solbacka. Og denne gangen skal de vinne. Laget har fått ny trener; Franco Bollo. Og med Muhammed Karat som spiss og politimesteren i mål er det klart de vil gå seirende av banen.
Den kjempedigre sølvpokalen skinner i solskinnet og tilskuerne jubler når spillerne løper inn på banen. Men midt under kampen blir politimesteren borte. Og så forsvinner sølvpokalen. Dette er den siste boken i serien om Lasse Majas detektivbyrå. Spenende krimbøker for barn fra 8 år og oppover.
Lage påske av Kari Filberg.
Boka inneholder tekster fra Bibelen, samtidig som den inneholder tips om hvordan du kan lage pynt til påske. Du finner oppskrifter på alt fra pynt i tekstil til smykker, belter og dekorerte egg.

Ingen kommentarer: